REGISTRIRANI UPORABNIKI - ČLANI 

V spletni trgovini plastificirka.si se lahko kot registrirani uporabnik (član) prijavite osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije, v kolikor posredujete verodostojne podatke. 
Lastnik spletne strani bo vse prejete podatke varoval skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

CENE

Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino.

Spletna cena velja za vse člane spletne trgovine plastificirka.si. Član kluba plastificirka.si uporabnik postane z registracijo v spletno trgovino plastificirka.si. Redna cena je cena za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovni enoti na sedežu podjetja in niso člani kluba plastificirka.si. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. Vse objavljene cene vključujejo DDV.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. 
Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi veljavnimi pogoji.

SPLOŠNI POGOJI 

Splošni pogoji plastificirka.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Plastificirka in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko plastificirka.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku veljajo določila zakona o varstvu potrošnikov. Plastificirka in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti pri nakupih preko plastificirka.si urejajo s sprejemom pogojev ob izvedbi registracije na strani plastificirka.si

NAROČANJE  

Plastificirka preko plastificirka.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA 


plastificirka.si bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov.Plastificirka lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

VRAČILO BLAGA

Fizične osebe lahko na plastificirka.si kupljene izdelke vrnejo v roku 10 dni po prejemu na sedež trgovine Plastificirka ali nas o tej želji pisno obvestijo najkasneje v roku 10 dni po prejemu blaga in sicer na naslov info@plastificirka.si. V slednjem primeru mora kupec najkasneje v naslednjih 10 dneh blago nepoškodovano tudi vrniti na naš naslov. 

Izdelki izdelani po naročilu oziroma željah stranke se ne morejo vrniti. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti). 

Stroški, ki bremenijo potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, so neposreden stroški vračila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni, poškodovani ali brez originalne embalaže, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu blaga. 

V primeru kadar naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji. 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik spletnih storitev plastificirka.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik spletnih storitev plastificirka.si bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. 

KOMUNIKACIJA Z UPORABNIKI


Ponudnik spletnih storitev plastificirka.si bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. 

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: 

- pošiljatelj bo jasno razviden,
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- akcijski pogoji in sodelovanja v akcijah bodo izrecno določena, kakor tudi druge marketinške aktivnosti podjetja,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spletnih storitev plastificirka.si dosledno upošteval.