V spletni trgovini plastificirka.si je mogoče izbrati naslednje načine plačila:

- z gotovino ob prevzemu (+1,60 EUR),

- s predhodnim nakazilom na transakcijski račun (po ponudbi/predračunu).

Vse objavljene cene vključujejo DDV.


PLAČILO Z GOTOVINO


Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga (na dogovorjenem mestu), lahko kupnino v celoti z gotovino poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko nato prevzamete na dogovorjenem kraju in času.

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

Pri plačilu po povzetju se znesek nakupa poveča za 1,60 EUR, saj se zvišajo stroški pošiljanja. Pošta Slovenije vam obračuna še provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva.


PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN 

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš transakcijski račun odprt pri: 
Addiko Bank d.d. : SI56 3300 0000 8733 968 (Lastnik računa: Suzana Caf), SWIFT (BIC koda): HAABSI22. 

Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite referenco. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. 
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub velikim prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na naslov info@plastificirka.si.